Tietosuojailmoitus

Rekisterinpitäjä

Suitopia Scandinavia AB ("Suitopia") on meille antamiesi henkilötietojen rekisterinpitäjä ja vastuussa henkilötiedoistasi asiaankuuluvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Suitopia Scandinavia AB
Tegnérgatan 6
113 58 Tukholma
Ruotsi

Yhteyssähköpostiosoite: customerservice@suitopia.com
Yrityksen rekisterinumero: 556711-2601
ALV-rekisterinumero: SE556711260101

Sinun oikeutesi

Sinulla on yksilönä oikeuksia, joita voit käyttää suhteessa sinusta säilyttämiimme tietoihin.

Oikeus tiedonsaantiin
Sinulla on oikeus saada tietoa henkilötietojesi keräämisestä ja henkilötietojesi käyttämisestä meidän taholtamme.

Oikeus päästä tietoihin käsiksi
Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoja säilyttämistämme henkilötiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä Suitopiaan, ja me toimitamme sinulle henkilötietosi sähköpostitse.

Oikeus oikaisuun
Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi oikaisua, jos tiedot ovat virheellisiä sekä oikeus puutteellisten henkilötietojen täydentämiseen.

Oikeus tietojen poistamiseen
Sinulla on oikeus poistaa kaikki Suitopian käsittelemät henkilötiedot milloin tahansa lukuun ottamatta seuraavia tilanteita:

  • Sinulla on keskeneräinen asia asiakaspalvelussa
  • Sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä lähetetty tai osittain lähetetty
  • Jos olet tehnyt jonkin ostoksen, pidämme henkilötietosi kaupan yhteydessä kirjanpitoa varten

Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi rajoittamista tai lakkauttamista. Tämä ei ole ehdoton oikeus, ja sitä sovelletaan vain tietyissä olosuhteissa. Kun käsittelyä on rajoitettu, meillä on oikeus tallentaa henkilötiedot, mutta emme saa käyttää niitä. Voit pyytää rajoittamista suullisesti tai kirjallisesti.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen
Sinulla on oikeus saada kopio tiedoistasi siirrettynä sinulle tai muulle osapuolelle. Tämä koskee vain sinun meille antamiasi henkilötietoja.

Vastustusoikeus
Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tapauksissa. Sinulla on ehdoton oikeus lakkauttaa tietojesi käyttäminen suoramarkkinointia varten. Muissa tapauksissa, joita vastustusoikeus koskee, voimme jatkaa käsittelyä, jos voimme osoittaa, että siihen on pakottava syy.

Käsittelemiemme henkilötietojen tyypit ja syyt käsittelyyn

Käsittelemme seuraavia henkilötietokategorioita:

  • Yhteystiedot kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero lähettääksemme tilauksen sinulle ja viestiäksemme kanssasi tilaukseen mahdollisesti liittyvistä ongelmista. Käytämme myös sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sähköisiä uutiskirjeitä.
  • Mitat ja vartalotyyppi, jotta voimme räätälöidä vaatteita sinulle.
  • IP-osoite, jotta voimme valkolistata kumppaniemme IP-osoitteet ja estää petokset.

Kuinka käytämme tietojasi

Tämä tietosuojailmoitus informoi sinua siitä, mitä voit odottaa, kun Suitopia kerää ja käsittelee henkilökohtaisia ​​tietoja.

Vierailijat verkkosivustollamme
Kun joku vierailee osoitteessa suitopia.com, käytämme kolmannen osapuolen palvelua, Google Analyticsia, keräämään tavallisia internetin lokitietoja ja sivustokävijöiden käyttäytymismalleja. Teemme tämän selvittääksemme esimerkiksi kävijämäärän sivuston eri osissa. Näitä tietoja käsitellään ainoastaan tavalla, joka ei tunnista kenenkään henkilöllisyyttä. Emme pyri millään tavoin selvittämään sivustokävijöiden henkilöllisyyksiä, emmekä salli Googlenkaan tekevän niin. Jos haluamme kerätä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja verkkosivustomme kautta, ilmoitamme sen avoimesti. Ilmoitamme selvästi, jos keräämme henkilökohtaisia tietoja ja selitämme, miten aiomme käyttää tietoja.

Voit lukea lisää evästeiden käytöstämme Evästeet-sivulta.

Maksutiedot
Emme koskaan tallenna luotto- tai maksukorttitietojasi. Kaikki maksut käsitellään kokonaan maksupalveluntarjoajiemme toimesta.

Sähköiset uutiskirjeet
Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa, Mailchimpia, sähköisten uutiskirjeidemme lähettämiseen. Keräämme tilastotietoja sähköpostin avaamisesta ja klikkauksista alan standarditeknologian avulla seurantaa ja uutiskirjeemme kehittämistä varten. Lisätietoja löydät Mailchimpin tietosuojailmoituksesta.

Voit aina lopettaa uutiskirjetilauksesi seuraavilla tavoilla:

  • Seuraamalla jokaisen markkinointisähköpostin ohjeistusta
  • Muokkaamalla Suitopia-tilisi asetuksia

Ihmiset, jotka lähettävät meille sähköpostia
Valvomme kaikenlaisia meille lähetettyjä sähköposteja ja liitetiedostoja virusten tai haittaohjelmien varalta.

Asiakaspalvelu
Käytämme keräämiämme henkilötietoja vain pyynnön käsittelyyn ja tarjoamamme palvelutason tarkistamiseen. Keräämme tilastoja, joissa näkyvät saamiemme pyyntöjen lukumäärä ja pyyntöjen luonne, mutta kukaan ei ole tunnistettavissa tilastoista.
Meidän on yleensä kerrottava pyynnön esittäjän henkilöllisyys sille taholle, jota pyyntö koskee. Tämä on väistämätöntä esimerkiksi silloin, kun henkilön rekisteritietojen virheettömyys on kiistanalainen. Jos pyynnön esittäjä ei halua, että hänen henkilöllisyytensä paljastavat tiedot kerrotaan, pyrimme kunnioittamaan tätä toivetta. Saattaa kuitenkin olla mahdotonta käsitellä pyyntöä anonyymisti.

Access to your personal data

Suitopia pyrkii olemaan mahdollisimman avoin tarjotakseen ihmisille pääsyn heidän henkilökohtaisiin tietoihinsa. Jos säilytämme tietoja sinusta, me:

  • annamme sinulle kuvauksen tiedoista;
  • kerromme sinulle, miksi säilytämme tietoa;
  • kerromme sinulle, kenelle tieto voidaan paljastaa; ja
  • annamme sinulle kopion tiedosta ymmärrettävässä muodossa.
Jos haluat pyytää meidän mahdollisesti säilyttämiämme tietoja, sinun on lähetettävä kirjallinen pyyntö tässä tietosuojailmoituksessa annettuihin osoitteisiin (sähköpostiin tai tavalliseen kirjepostiin).
Jos meillä on tietoja sinusta, voit pyytää meitä korjaamaan virheet ottamalla meihin yhteyttä.

Henkilötietojen siirto

Asiaankuuluvia henkilötietoja voidaan jakaa kolmansien osapuolten kanssa sekä Euroopan talousalueen sisällä että sen ulkopuolella tavaroiden tuottamiseksi ja toimittamiseksi, uutiskirjeiden lähettämiseksi ja asiakaspalvelun tarjoamiseksi. Maksutapahtuman loppuunsaattamiseksi maksutietoja voidaan ohjata valitulle maksupalvelun tarjoajalle. Palveluntarjoajillemme tässä yhteydessä toimitettuja tietoja saa käyttää vain heidän tehtäviensä suorittamiseen. Henkilötietojasi ei lähetetä eteenpäin mistään muista kuin edellämainituista syistä.

Tietojen tallentaminen

Käytämme ajantasaisia ​​tietoturvaratkaisuja tietojesi suojaamiseen.

Tietosuojailmoituksen päivitykset

Saatamme joutua päivittämään tietosuojailmoitusta. Tietosuojailmoituksen uusin versio on aina saatavilla verkkosivustollamme.